Отборът на Арда записа първа победа на подготвителния си лагер в Турция, след като се наложи с 3:2 над Динамо Тбилиси, пред погледа на президента Петър Пешев и бившия национален селекционер Красимир Балъков.

Играчите на Арда поеха инициативата още след първия съдийски сигнал, и създадоха две положения чрез Румян Ховсепян и Илиас Хасани. В 15-та минута Спас Делев пресече подаване на грузински бранител, напредна сам в наказателното поле, но ударът му бе париран от стража на Динамо. В 23-та минута Делев застана зад топката за изпълнение на пряк свободен удар и не даде никакви шансове на вратаря , с което откри резултата. Съперникът на Арда отговори с два слаби удара, които не затрудниха Караджов. В 40-та минута отново Спас Делев бе в основата на поредната опасна атака. Той пое топката и с далечен удар нацели гредата, а след няколко минути отнво изпробва силата на своя удар, но бе неточен.

Арда

След почивката Стамен Белчев направи няколко промени в игра, но отново неговите футболисти диктуваха действията на терена. В 56-та минута главният съдия отсъди дузпа за Арда, след като Светослав Ковачев бе фаулиран в наказателното поле. Зад топката застана Иван Коконов, но вратарят на Динамо успя да хване ъгъла и изби топката. В 62-та минута след изпълнение на ъглов удар в наказателното поле на грузинския отбор се получи разбъркване, а Радослав Василев бе най-съобразителен,и от няколко метра се разписа за 2:0. Последваха нови силни минути за Арда.

Арда

В 60-та минута Лукас отправи хубав удар, но топката мина близко до гредата. Секунди по-късно Румен Руменов отбеляза първия си гол с екипа на Арда, засичайки подаване на Рандал, с което направи резултата 3:0. Нови две опасни положения създадоха Александър Георгиев и Петър Христов, но до гол не се стигна. В игра за Арда се появи юношата на клуба Емирджиан Сюлейманов, който е с първия отбор още от лагера в Момчилград. В последните минути на мача грузинците успяха да отбележат две попадения, дело на Ахвледани в 87-та и Бабунадзе от дузпа в 89-та минута.

Следващата контрола на Арда е на 28.01 срещу ЦСКА 1948.