Двете от приятните изненади в сезона до момента се изправят в директен сблъсък в 11-ия кръг на efbet Лига. Това са новакът Арда, който играе дебютния си сезон при най-добрите, както и коравият тим на Етър, който се доказа като един от най-трудните за побеждаване отбори през настоящата кампания. 

Двата тима се изправят един срещу друг от 17:30 часа, а битката можете да наблюдавате директно в ефира на DIEMA SPORT, както и онлайн на платформата PLAY DIEMA XTRA. За вас ще я следим и минута по минута на GONG.BG. 

Двата тима влизат в различно настроение в този мач. Домакините от Кърджали ще затвърждават добрите впечатления и също така продължават битката си на два фронта, след като преодоляха с лекота 1/16-финалите за Купата. "Болярите" пък бяха една от жертвите от елита в този кръг и безспорно отпадането им е голямата изненада. 

Етър влиза обезкървен в този мач. Топреализаторът Дани Младенов е контузен, а в лазарета са още Румен Руменов, Никола Колев, Фло Боджадж и др. Колкото и да са наранени "виолетовите" обаче, те със сигурност ще са труден за побеждаване отбор, защото в такъв ги превърна новият им наставник Росен Кирилов. 

Определено търновци имаха една от най-тежките програми до момента за тимовете от долната половина на таблицата, но се опънаха на отбори като Левски, ЦСКА, Черно море и Берое, от които не допуснаха загуби. Единствените им поражения са от Лудогорец, Славия и Ботев Враца. 

Колкото до Арда, тимът хвърли сериозни вложения в отбора, за да е боеспособен на останалите в елита. И момчетата на Стамен Белчев показват хубава игра, която ги нарежда в подножието на Топ 6, а при победа може и да нахлуят там. 

Тимът от Кърдждали има поражения единствено от високолетящите Лудогорец, ЦСКА и Локомотив Пловдив, като срещу "железничарите" беше и единственият им мач, в който бяха неузнаваеми. Така че срещу Етър можем да очакваме интересна битка с много положения.