Бившият национал Михаил Александров ще може да направи своя дебют за Арда след паузата в шампионата заради националните отбори в средата на месеца.

Александров вече тренира с отбора, но от спортно-техническия щаб искат да изчакат да се възстанови напълно. Както е известно, малко след началото на новия сезон той бе освободен от Арсенал Тула и подписа с Арда до края на сезона, информира „Тема спорт”.

Почти сигурно бившият футболист на Лудогорец и др. ще дебютира на 22 ноември при домакинството на сините срещу Витоша. Надеждата на старши треньора Стамен Белчев е, че Александров ще вдигне класата на тима му със солидния стаж в чужбина, който натрупа.

Арда пък се похвали с трима футболисти, които получиха повиквателни за националните си отбори. Румян Ховсепян ще се включи в предстоящите два мача от евроквалификации за Армения. Първата среща е на 15 ноември като домакин на Гърция, а на 18 ноември Ховсепян и компания гостуват на Италия.

Илиас Хасани и Али Сесай ще вземат участие в квалификациите за Купата на африканските нации. Хасани, който е национал на Алжир, се изправя на 11 ноември у дома срещу Замбия, а три дни по-късно гостува на Ботсвана. Али Сесай, който е от Сиера Леоне, приемат Лесото на 11 ноември, а на 18 гостуват на Бенин.