Треньорът на Арда Николай Киров призна, че не е видял нищо удовлетворяващо от отбора му във фаза атака след нулевото равенство срещу ЦСКА 1948. Киров акцентира, че Спас Делев и Жуниньо не са на нужното игрово ниво след дългата им липса, но следващият мач ще бъде репетиция и интеграция за двамата преди финала за Купата на България срещу ЦСКА идната сряда.

„Доста малко неща, особено в офанзивен план, съумяхме да направим днес. Имаше повече нервност, прибързаност. Почти нищо в офанзивен план не ни се получи днес. Може би е понатрупана умора, тъй като на един и същи играчи им се наложи да играят в сгъстен цикъл. Мислите ни явно са вече насочени към идната сряда и трябва да го имаме предвид. Хубавото е, че не загубихме. Не коментирам съдийството, сега има и ВАР – коментарите са излишни”.

„Видя се днес, че чисто игрово Делев и Жуниньо не са на 100% готови. Следващият двубой ще го използваме именно в това отношение, за да натрупат ритъм. Ще направим ротации да починат някои състезатели. Има какво да говорим с играчите, още от утре започваме да се готвим за финала другата сряда. Трябва да говорим за настройката към срещата и тактическите планове”, завърши Николай Киров.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.