Треньорът на Арда Александър Тунчев бе много доволен от успеха над Етър в мач от 12-я кръг на efbet Лига. Специалистът сподели, че е имало опасни ситуации пред вратата на неговия отбор, но все пак смята, че през голяма част от времето тимът е контролирал двубоя.

"Вкарахме отново три гола. Това наистина е добре. Не бе лесен мач. Етър, въпреки че е на последно място, не е толкова слаб отбор. Спряхме малко след първия гол и сякаш чакахме мача да свърши, а за наше щастие това не бе наказано", започна Тунчев.

"Имаше 2-3 ситуации, в които всеки момент можеше да допуснем гол, но след второто попадение вече доминирахме и държахме всичко в нашите ръце. Преценявам кой да играе според всеки мач. Старая се държа да всеки готов и във форма, защото не се знае кога ще ни потрябва.  Не ми е лесно да преценя дали Преслав, или Тонислав да играе. Но така е по-добре, защото имам две опции. Дано ме затрудняват по този начин", продължи специалистът.

"В последните пет мача успяваме да поспестим малко. Позволява се да има и ротация, но мисля, че момчетата са подготвени достатъчно добре", завърши Александър Тунчев.