Старши треньорът на Арда – Александър Тунчев, призна, че клубът ще се опита да привлече още нови играчи след проверката с Левски, която завърши без голове.

"Заради горещината преместихме контролата с един час, защото се бяхме разбрали за 18:30. Когато видяхме, че ще е топло решихме да променим. Въпреки че първия кръг играем в 18:30 в Пловдив и за мен не е нормално. Искаха осветление, но сме от 18:30 и сигурно ще е 37-38 градуса”, сподели Тунчев.

"В контролата имаше добри неща, но и доста, в които сбъркахме. Съвсем нормално е. Накрая влязоха две момчета 2008. Имаме нужда от няколко футболисти, които да подсилят отбора.”

"Всяка една точка, дори в контролите дава самочувствие. Най-важното е да правим това, което искаме. Надявам се, че до началото на шампионата ще привлечем двама-трима футболисти. Имаме още една контрола, която ще изиграем в Симитли. На 12.07 се прибираме за Кърджали и се готвим за първия ни мач. Всичко в Арда си е както по старо му. Условията и възможността наклониха везните да се върна отново", каза още специалистът.