От Арда излязоха със съобщение на клубната си страница, че за следващото гостуване на отбора - срещу Локомотив в Пловдив ще бъде организирано групово пътуване за привържениците на тима. Ето какво написаха от ръководството:

"Фенове на Арда, нашият отбор следващата седмица гостува на Локомотив Пловдив. Двубоят е на 20 октомври от 17:30 ч. Сборен пункт за желаещите да гледат на живо мача, е на паркинга пред АРЕНА АРДА в деня на мача в 14:00, а тръгването е в 14:30 ч. От фен клуба предупреждават, че няма да бъдат допускани лица в нетрезво състояние, както в автобусите, така и на стадиона. Също така с предимство са всички членове на фенклуба, както и предварително записаните. За повече информация и записване може да се обаждате на тел. 0889735079 – Бейтула. Записването може да стане и във фен магазина.

От фенклуба приканват всички привърженици на Арда да са облечени в синьо, каквито са клубните цветове.

МНОГО МОЛИМ ВСИЧКИ ФЕНОВЕ НА АРДА, СТРИКТНО ДА СПАЗВАТ ВСИЧКИ МЕРКИ ПРЕДПИСАНИ ОТ МИНИСТЕРСТВО НА МЛАДЕЖТА И СПОРТА, РЕГИОНАЛНАТА ЗДРАВНА ИНСПЕКЦИЯ И МИНИСТЕРСТВО НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО. НАСТАНЯВАНЕТО НА ЗРИТЕЛИТЕ ТРЯБВА ДА Е НАЙ-МАЛКО ПРЕЗ ДВЕ СЕДАЛКИ."


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.