Ръководството на Арда Кърджали се обърна към своите верни привърженици. Клубните шефове дават възможност на феновете да представят своите идеи за това как ще изглеждат бъдещите членски карти.

"Скъпи фенове,

Както винаги, ръководството на Арда, в желанието си да Ви държи близо до любимия отбор и да Ви прави съпричастни с новостите и развитието на клуба, създаде нова инициатива, в която да участвате и Вие. Клубът обявява конкурс за създаване на проект за визия на членска карта или членска книжка на ПФК АРДА. Вашите предложения може да изпращате от 15 до 28 февруари, на e-mail: press@fcarda.bg.

Проектът трябва да отговаря на следните изисквания:

-Да бъде цветен и максимално изчистен като брой елементи и детайли

-Да присъства емблемата на клуба

Могат да се изпращат до три предложения в jpg или pdf формат, като проектите трябва да са изготвени единствено за целите на конкурса.

Изборът на проект ще се проведе чрез свободно гласуване във facebook страницата на клуба, където ще бъдат публикувани всички предложения, от 1 до 10 март 2021 г. Победителят ще бъде обявен в официалния сайт, както и във facebook страницата на клуба.

Награда:
1 място – оригинална мачова фланелка на футболист по избор

Екипът на ПФК Арда си запазва правото избрания проект да бъде променян, доработен и коригиран, с цел изображението да бъде с необходимите технически параметри, отговарящи на условията за печат.", написаха кърджалии на официалната си страница.