Спортният директор на Арда Ивайло Петков заяви, че клубът търси генерален спонсор, който да помогне финансово. Той именно представи пред медиите новия треньор на тима Димитър Димитров-Херо.
 
„Търси се генерален спонсор. Надявам се някой да откликне и да помогне. Засега всичко е наред. Назначаваме Димитър Димитров и продължаваме да развиваме отбора. От 10 дни съм официално в клуба. Ходил съм на детско-юношески мачове. Смятам, че за да има успех един клуб, трябва да се развива школата. Арда е отбор, който не може да купува, а трябва да създава футболисти.
 
В последния момент се разделихме с треньора по негово желание. Останахме и без основни футболисти. Имахме разговори с играчи, но не се случиха нещата. Това не ни спира да продължаваме да работим. Един футболист беше на медицински прегледи и те показаха, че не е здрав. Ще повторим на друго място и ако всичко е наред, ще го привлечем“, заяви Петков.

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.