Стамен Белчев отново е фаворит за старши треньор на ЦСКА, твърди вестник "24 часа". Негов представител е имал среща с Гриша Ганчев преди няколко дни, за да се види как може да се измисли вариант, за да се привлече наставникът на Арда обратно в Борисовата градина.

Според източници на изданието от ръководството, спортният директор Кристиано Джарета не бил имал предвид, че Милош Крушчич става за постоянно треньор на "червените". Точно тази информация излезе от италианеца през изминалия уикенд.

Ролята на сръбския специалист ще е да води отбора до намирането на нов постоянен наставник на мястото на подалия оставка преди няколко дни ветеран Люпко Петрович. Крушчич има лиценз ПРО и два пъти е бил старши треньор в Сърбия.

Стамен Белчев беше начело на втория отбор на ЦСКА, преди да бъде промотиран до първия състав на 27 ноември 2016 г. и да стане най-дълго задържалият се наставник на "Армията" в ерата на Гриша Ганчев. Той си тръгна на 1 май 2018 г., а този сезон прави добро впечатление начело и на новака Арда.