Наставникът на Арда Стамен Белчев бе доволен след успеха на неговия тим над Славия с 3:2 в последен мач за двата тима преди паузата за национални отбори. Белчев призна, че тимът му е играл добре, но има още много работя, която лежи пред състава и същевременно изрази задоволството си от присъствието на Спас Делев в състава на „сините”.

„Доволен съм от резултата и през по-голямата част от мача как играхме. Има малки изключения, където трябваше да бъдем по-уверени и да държим топката. Там можеше да доразвием атаките си. Не искам да коментирам съдиите – не ги коментирам. Гледам си моя отбор и въпреки победата, трябва да си подобрим още играта – това е истината”, коментира Белчев.

Арда подчини Славия в София след голов трилър

„Днес вкарахме три гола на един добър отбор. Яд ме е, че имаше ситуации, в които трябваше да бъдем по-добри, но не се получи. Продължаваме да работим, а до колкото дали ми харесва и искам Арда така да изглежда – да, има подобрение при нас, но трябва още”, продължи Белчев.

„Всичко е нормално при нас. Имаме хора с нарушена физическа подготовка и ни се иска там да подобрим нещата. Доволен съм, че през седмицата преминахме през много проблеми, но играчите го превъзмогнаха. Спас Делев е един от добрите футболисти в България. Далеч е от формата, която той може да покаже. Старае се много и подобрява играта си. Щастлив съм, че е при нас и се видя, че е един от лидерите в отбора”, коментира той.

„Точковият ни актив е добър, но можеше и да е по-добре. Апетитът идва с яденето и играем мач за мач. Не обявяваме гръмки цели, а основната ни задача е да се утвърдим в елита. Иска ни се да постигнем целта и да бъдем щастливи”, завърши Стамен Белчев.