Берое приема Арда в среща от 11-ия кръг на родната efbet Лига. Двубоят в Стара Загора започва в 18:45 часа и ще можете да го гледате пряко по DIEMA SPORT, както и да следите случващото се минута по минута с Gong.bg.
 
Берое все още няма победа над Арда, след като и двата мача помежду им в елита досега бяха спечелени от тима от Кърджали. 
 
Проблемите на Берое преди мача са свързани с контузиите на двама основни играчи. Стив Фуртадо е с разтежение,а вратарят Християн Василев има болки в таза. Радослав Апостолов и Никола Маринов също продължават възстановяването си, но все още са далеч от своето завръщане.
 
Добрата новина е, че Душан Перниш и Карлос Охене са готови за игра.
 
Междувременно, все по-усилено се говори за новия договор на Димитър Димитров, който е готов да обвърже бъдещето си със старозагорци за по-дълъг период.
 
В Арда единственият контузен е Стойчо Атанасов, а под въпрос е Михаил Александров.
 
Кърджалийци искат да задържат Светослав Ковачев и през пролетта. Футболистът на Лудогорец се чувства великолепно в отбора и получава редовен шанс за изява.
 
Настоящият договор на Иван Коконов изтича в края на годината, но по всяка вероятност той също ще поднови контракта си с Арда.