Бившият защитник на Арда Конър Рандъл разказа за престоя си в България, носейки екипа на Арда. Бившият защитник на Ливърпул прекара една година в страната, а сега играе за шотландския Рос Каунти.

„Имаше няколко отбора, които имаха голяма фенска маса, но имаше и такива мачове, подобни на тези сега, в които почти нямаше фенове. Предполагам, че съм свикнал да игра двубои, на които не присъстват привърженици. В момента не се чувствам различно. Това се превърна в нещо нормално за мен“, заяви Рандъл.

„Когато бях в Арда, стадионът ни се ремонтираше. Така че никога не съм преживявал чувството да играя пред собствена публика. Бях чувал, че подкрепата ни е гореща, но беше жалко, че не взе участие в подобен мач. Първенството в България е различно. Има някои големи клубове като Лудогорец, които всяка година се борят за участие в групите на Шампионската лига. Винаги са конкурентноспособни на отборите в Европа. Беше малко странно, имаше големи различия между отборите“, добави още той.

„Излезе ново предизвикателство за мен и аз си казах, защо не? Това беше опит във футбола, но и повече за мен. Отнасяше се за изваждане на зоната ми на комфорт и езика, който трябваше да науча. Това е опит, от който научих много“, разказа защитникът.