Черно море и Арда се изправят един срещу друг в пореден двубой от днешната програма на efbet Лига. Срещата ще може да бъде наблюдавана в ефира на DIEMA SPORT, докато ние от Gong.bg ще проследим всичко най-интересно минута по минута. 

Настроението в тима на Илиан Илиев определено не е особено розово, след като съставът записа гръмка загуба с 0:4 при гостуването на Берое в среща от предишния кръг. Това беше и най-лошото поражение на тима от над година. 

Наставникът Илиев се оплака от липсата на особена дълбочина в състава, като за срещата на "Тича" той ще може да разчита на Даниел Димов, докато Исмаил Иса е наказан. 

Коренно противоположно е положението в състава на Николай Киров и Арда, който е само един от двата тима без поражение от началото на сезона. Сега кърджалийци ще опитат да продължат страхотното си представяне и на негостоприемния стадион "Тича".

Пламен Крумов пропуска срещата заради наказание, докато Александър Георгиев е под въпрос. На трансферния фронт, от друга страна, се спекулира сериозно, че Арда ще се прицели в привличането на напусналия Ботев Пд Лъчезар Балтанов.