Наставникът на Арда - Георги Чиликов, сподели мнението си след равенството 1:1 с Берое. 

Lap.bg
26 снимки

"Ако трябва да съм честен, след дузпата не играхме, бяхме доста притеснени. Прекалено индивидуални грешки в изнасянето, което ме учуди много. За щастие, Берое не вкара втори гол, което щеше да приключи мача. Второто полувреме обаче беше силно. Радостен съм за точката, защото момчетата показаха дух, желание и характер", заяви Чиликов. 

"Имам забележки. Без причина давахме топката и създавахме ситуации на Берое. Аз ако знаех как ще стоим, щях да коригирам преди мача. Ще работим и ще наблегнем на някои детайли. Надявам се да се подобрим. Играе се тежко срещу изключително добър отбор." 

"Няма какво да ме изненада в Берое, като съм участвал в изграждането на този отбор. Футболистите са селектирани от нас, знам им качествата. Бях убеден, че ни очаква тежък мач и така и стана. Но моите футболисти са мъжкари и играха със сърце. В един момент вътрешно дори се надявах, че ще ги обърнем." 

"Имаше напрежение във футболистите. Сега ги опознавам, някои ме учудиха. Но това са млади момчета, тепърва правят мачове в А група. Трябват им точно такива мачове - с напрежение. Явно някъде на някои им идва в повече, но това ще се оправи", завърши Чиликов.