Треньорът на Арда Георги Чиликов говори след загубата с 0:3 у дома от Черно море. Специалистът отчета, че „моряците“ са матирали неговия отбор с два гола за две минути през първото полувреме.

„Първо да честитим победата на Черно море. Използваха шансовете си и ни матираха за две минути. Дотогава стояхме добре, имахме превес. Две грешки ни пречупиха. Точно когато можеше да се върнем в мача – трети гол. Не се получи. От другата седмица ще говорим на по-сериозен тон. Много неща не ми харесаха в позиционирането в атака. Ще има сериозен разговор. Не може да си позволяваме всеки да бяга накъдето му гледат очите“, започна Чиликов.

„В крайна сметка аз съм от скоро. Вече имам ясна представа за момчетата. Те са сериозни. Не трябва така да се подвеждат по емоции. Губим, но трябва да сме дисциплинирани докрая и в двете фази“.

„Тази седмица работихме добре. Имаше настроение. За няколко минути се обърна мача. През тези две седмици няма да е приятно след такава загуба. Трябва да работим. Ще направя каквото се изисква от мен, за да изглеждаме по-добре. Ще изисквам и от футболистите. Хората приемат и момчетата. Приятно са настроени. Ние сме длъжни да даваме много повече. Това е истината“, каза още треньорът на Арда.