Наставникът на Арда, Георги Чиликов, сподели, че е останал доволен от характера на тима си при поражението с 1:2 срещу Ботев Пловдив, но изтъкна, че тепърва трябва да опознае отбора си по-добре. 

„Тръгнахме трудно в мача, не се ориентирахме по тяхната игра, въпреки че знаехме как ще играят. Поздравяваме Ботев, изиграха добър мач, както и очаквах, че ще се случи. Нашите момчета проявиха характер след 2:0, вкарахме гол и ги притиснахме, но не си стигна малко. Доволен съм от себе раздаването, от доста малко време сме заедно и крайни оценки не мога да дам“, започна наставникът.

„Имах и аз притеснения. Не толкова за мен, колкото за отбора. Не ги познавам напълно. Трябва да се опознаем тактически и като характери. Нужно е да се опознаем взаимно“.

„Имах съмнения как да излезем, тъй като Ботев разиграва много добре между линиите. Имахме пропуски в защитаването на отбора. Това не ми хареса, но трябва да изгледам мача отново“.

„Не искам да говоря за напуснали, а да говорим за тези, които са тук. Момчетата показаха, че имат характер и искам да се концентрирам върху тях. Ако вземем още някой, ще е в плюс за всички“, завърши Чиликов.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.