Етър посреща Арда в среща от 24-ия кръг на efbet Лига. Мачът на стадион "Ивайло" започва от 12:30 часа и изправя един срещу друг два тима, които са съседи в класирането. "Болярите" са на 10-о място с 23 точки, а Арда е на 9-ата позиция с 28 пункта, но вече се отказа да преследва участие в първата шестица на плейофите. Отборът от Кърджали е и с мач по-малко заради отворения двубой с шампиона Лудогорец.
 


Двубоят може да наблюдавате пряко по NOVA SPORT, а всичко най-интересно може да проследите на GONG.BG.


Етър започна сравнително добре втория дял от шампионата, като след загубата от Берое (0:2) завърши 1:1 с Лудогорец, а преди седмица разгроми Витоша Бистрица с 6:2 като гост. Арда пък загуби последователно от Славия и Ботев Враца, а като цяло е в серия от 5 мача без победа в елита.
Единственият отсъстващ за "болярите" ще бъде централният защитник Иван Скерлев, който страда от контузия. Треньорът на тима Петко Петков няма други кадрови проблеми и се надява тимът му да продължи с възходящото си представяне. 

Наставникът на Арда Стамен Белчев сподели, че двуседмичната пауза се е отразила добре на футболистите и те са амбицирани да се върнат към победите.