Старши треньорът на Левски – Станислав Генчев, коментира нулевото равенство с Арда в четвъртата контролна среща на своя тим. Младият специалист не остана много доволен от видяното, най-вече от невъзможността на футболистите му да отбележат попадение във втора поредна среща.

„Резултатът не е добър. Има неща, от които съм доволен, както и такива, от които не съм. Втори пореден мач не успяваме да вкараме гол, което е притеснително, въпреки че и в двата мача имахме достатъчно на брой голови положения. Явно там трябва да хвърлим повече насока – в завършващия удар, в пласирането, защото Левски дори и в един мач да не вкара гол е притеснително, а сега те вече са два. Няма значение, че са приятелски мачове“.

Снимки: LAP.bg
63 снимки

„Положителната страна е, че в 4 мача не сме допуснали гол. Но Левски трябва да играе атакуващо и да вкарва голове. Повече ме интересува резултатността и да вкарваме повече голове“.

„Със сигурност проверката беше полезна. Игровият ритъм, особено през второто полувреме, беше доста по-висок. Ние чисто физически трябва да напредваме от мач на мач“.

Снимки: Startphoto.bg
98 снимки

„Има неща, в които напредваме, но напредъкът е бавен. На мен ми се иска доста по-бързо да напредваме. Днес държахме по-висок ритъм от мача с Черно море, но чисто тактически сме на същото ниво – не сме направили крачка напред от предния мач“.

„Левски няма резерви и титуляри. Всеки футболист се бори за мястото си. Всяка една тренировка им е шанс да се докажат. Всяка минута трабва да се използва от тях“, заяви Генчев.