Нoвото попълнение на ЦСКА Джером Синклеър бе избран за Играч на мача срещу рда Кърджали, който завърши без победител – 1:1. Именно юношата на Ливърпул реализира, за да донесе точката за „червените”, които вече нямат победа в efbet Лига от месец август.

„Това бе труден мач за нас. Това не е резултатът, за който дойдохме. Нашата цел бяха трите точки. Щастлив съм, че вкарах, но не съм доволен от крайния резултат. Не мога да кажа поради каква конкретна причина се получава така, че в Европа играем добре, а тук не. Наша задача е да печелим мачовете си. Нямаме никакви извинение за това, че не се получава”, коментира Синклеър.

„Щастлив съм да бъда в България и ЦСКА. Днешния ден обаче не бе добър за ЦСКА.Аз просто трябва да се представям по най-добрия начин в ЦСКА. Кой ще играе, решава треньорът. Най-важното е, че избегнахме загубата. Надявам се да вкарвам все повече. Проблемите за липсата на победите са в самите нас, не трябва да ги търсим някъде другаде. Сега трябва да отидем на тренировъчното игрище и да се подготвим по най-добрия начин за мача с Рома”, допълни той.