Отбелязалият единственият гол за победата с 1:0 на Арда срещу Ботев Пловдив Радослав Василев отчете важността на успеха за самочувствието на тима от Кърджали за следващите мачове. 

Това беше първа победа за тима, воден от Николай Киров през тази календарна година, като тя изстреля отборът на първата позиция в Група Б от плейофите във втората осмица на класирането. Самият Василев остана видимо доволен от своето представяне, както и от това на съотнорниците си. 

„Щастлив съм. Беше важно да спечелим, защото негативната серия беше дълга и днес бяхме много мобилизирани, за да спечелим. Надявам се победата да ни донесе самочувствие“, започна стрелецът на днешните домакини.

„Смятам, че стояхме добре на терена, контролирахме топкатра, имахме доста добри атаки и с оглед на малкото време се получи добре. Може би ще продължим със същата схема“.

„Чувствам се добре, но най-важното е отборът да върви, защото иначе няма значение кой в каква форма е. Ще се постараем да останем първи. Имаме качествени играчи и може би с малко повечето набрано самочувствие ще се справим на ниво“, завърши Василев.