Треньорът на Черно море бе много доволен от победата над Арда с 3:0 в Кърджали.

„Футболистите осъзнаха, че след серия от четири мача, в които играхме добре, згубихме точки. Рано или късно това трябваше да се промени. Поздравленията са за играчите, защото победихме един много добър отбор, който играе от четири години заедно. Възползвахме се от възможностите си“, заяви Илиев.

„Третото попадение беше ключово. Можеше да ги притесним още в защита, но се вкарахме в някакво напрежение. Първия и втория гол паднаха бързо един след друг, а третия ни успокои. На футболистите го казах, че през миналите години сме били без най-добрите си играчи и сме побеждавали. Имаме много млади момчета и най-важното е, че си повярваха, че можем да победим добър отбор като Арда“, добави още той.

„Мисля, че с изключение на миналата година, много точки взехме навън. У дома също играем добре. Нещата ни върви, когато теренът е хубав. Обичаме да върви топката по-бързо. Има време да компенсираме с точките у дома. Имаме проблеми с фланговите играчи, но беше важно да привелчем още една конкуренция на Зе Гомеш. Велислав се стара много и се представи добре. Ще изиграем контрола за тези, които са играли по-малко и да наваксат“, каза треньорът на Черно море.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.