Капитанът на Арда Пламен Крумов разказа как прекарва времето си по време на изолацията. Опитният бранител също така сподели в каква насока трябва да потегли родния футбол от тук нататък. Според него играта не бива да бъде ръководена от вечните легенди, а от подготвени специалисти.

17 снимки

"Задължително трябва за се спазват правилата които са дадени от щаба начело с генерал Мутафчийски и като си останем вкъщи трябва да поддържаме форма макар и без топка. Аз си купих колело и въртя всеки ден като луд . Използвам момента да прекарам повече време с дъщеря ми и да усъвършенствам английскиия си език, което е много важно за всеки футболист. Знаете, фатболът стана глобален и непекъснато се налага да говориш със своите съотборници на английски", каза Крумов пред Евима Спорт.

"Трябва да се набляга на български футболисти и да се спре с привличането на некачествени чужденци . Трябва да се дава път на млади таланти но само ако си заслужат мястото. Не трябва да им се дава нищо даром. Спомням си, че за да стигна дотук и да бъда капитан на отбора си, съм преминал през всички нива на футбола, борил съм се навсякъде, за да добия авторитет и всички в отбора да ме уважават, така се изграждаш и като футболист, и като човек"

"Трябва да се залага на добри и подготвени специалисти а не на вечните легенди, които разбират от всичко, затова апелирам футболът да започне да се управлява от хора, които са подготвени в своите области, от финансисти, маркетингови специалисти, експерти, за да вървим напред", обясни още Крумов.