Наставникът на Арда Николай Киров сподели първите си мисли след успеха с 2:0 над Берое в Стара Загора в мач от 27-ия. Според него има още върху какво да се работи, тъй като отборът му е допуснал някои опасни положения в края на първата част, но като цяло е доволен.

"Заслужена победа. Все още не съумяваме да доразвием атаките си в последните 30 метра и затова бележим по-рядко. Има върху какво да работим. Неточности в завършващото подаване или удар пролиляват ситуациите ни. С оглед показаното е заслужена победа", започна той.

Отново контузените:

"Хубаво е, че един по един започват да се връщат липсващите. Въпросът е да ги вкараме в хубав игрови ритъм за финала на 19 май."

"Имахме ситуации и преди това. Проблемът бе, че в тези 5 минути преди първата част допуснахме ситуации пред вратата ни. Не трябва да го позволяваме", каза Киров.

За голмайстора Йорданов:

Има необходимите качества. Има върху какво да работи. Има добър завършващ удар. Младо момче, което има светло бъдеще."

"Целият отбор се представи на ниво. Хубавото е, че съумяваме да се справим и да трупаме точки.  Важното е да помогне за самочувствието на играчите. Тези 3 точки ще ни помогнат да започнем да се концентрираме за финала", допълни още треньорът.

За предстоящия мач с ЦСКА 1948, който вероятно няма да се играе:

"За нашия двубой не мисля че е имало някакви спорове. Ще изчакаме и ще видим решението", завърши изказването си наставникът.