"От няколко дни започна да се усеща еуфория. Гледам, че и продажбата на върви добре. Градът е настроен за един празник, дано заедно със състезателите успеем да зарадваме местните жители", коментира треньорът на Арда Николай Киров преди днешния мач с Левски в Кърджали от 20:00 часа.

"Доста работихме през седмицата върху проблемите, които имахме в предишния двубой. Важното е чисто психологически да бъде добре мотивиран отборът. Мотивацията, когато играеш срещу грандове като Левски, не е проблем. Иван Караджов започна тренировки, но те са все още индивидуални. Трябват му няколко седмици, за да бъде готов за игра", продължи специалистът от Пловдив.

"При всички положения мотивацията при Левски след загубата от Берое ще бъде висока. Те ще искат да се върнат на победния път. Следим чисто спортно-технически отбора на Левски и не смятам, че другите събития ще им се отразят. Би трябвало състоянието ни да бъде по-различно, отколкото на последния мач. Все пак играем и в Кърджали, което ще ни донесе подкрепата на нашата публика. Съумяхме да окомплектоваме състава за новия сезон", уверен е специалистът, извел Ботев Пловдив до Купа на България, Суперкупа и добро представяне в Лига Европа.

"Лозев ще ни е полезен най-вече със спортно-техническите качества. На това ще разчитаме", каза още Белия на въпрос дали бившият играч на Левски може да помага при разучаването на съперника./Меридиан мач