Героят за Арда, Иван Коконов, сподели радостта и облекчението си, след като реализира ключовият гол, с който неговият тим успя да постигне успеха с 1:0 срещу Черно море в баража за Лигата на Конференциите. 

„Благодаря за наградата, но тя не е само за мен, а за целия отбор. Показахме, че имаме сърца. Труден мач беше днес, но показахме, че искахме повече победата и успяхме. Костваше ни много“, започна Коконов. 

„Трудно е да се вдигнеш след загуба за Купата, но се вдигнахме и показахме страхотен дух. На шега казах, че ще сме българския Лестър. Не беше точно така, но ще се насладим на този успех“. 

„Най-тежко беше след карантината. Не бяхме добре физически. Трябваше да правим няколко подготовки, което също ни измори, но накрая си заслужаваше. Със смесени чувства съм, тъй като през втория полусезон не успях да вкарам много голове, но си вярвах, че ще вкарам важен гол и днес късметът ми се усмихна. Благодарен съм на Черно море, защото клубът ми даде много, но сега съм в Арда и гледам само напред“, завърши стрелецът.