Реализиралият един от головете за Арда срещу ЦСКА 1948 – Иван Коконов, остана много доволен след успеха на своя тим над столичани. Коконов призна обаче съжалението си,ч е отборът му не е с пълен актив от точки след изиграването на три кръга, след като смята, че Арда е могъл да го стори.

„Днес показахме една добра и мъжка игра и затова успяхме да победим. Всеки ранен гол дава предимство, но срещу Левски пак вкарахме такъв и не успяхме. Днес вкарахме рано и второто затвърдихме с още един. Това ни успокои и взехме победата”, започна Коконов.

„Единствено взех решение за гола ми, че вратарят им беше излязъл. Дано да е станал красив гол. Всеки отбор има даден стил. Те предпочетоха да играят твърдо срещу нас. Имаме болки, но пък има и лед. Надяваме се да сме здрави и утре ще си проличи как сме”.

„Мисля, че сега можехме да бъдем с пълен актив от точки. Срещу Левски изпуснахме три или четири 100%-ови шанса, така че може да съжаляваме, че не сме с пълен актив”, завърши Коконов.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.