Крайният защитник Конър Рандал коментира своите първи минути за сезон 2019/2020 при загубата на неговия Арда с 0:2 от Лудогорец в efbet Лига. 23-годишният англичанин сподели, че продължава да следи представянето на своя роден Ливърпул, но се надява бързо да се превърне в титуляр за кърджалии.

„Определено беше труден мач срещу тежък съперник. Можем да извлечем обаче доста позитиви от този мач, който се оказа лош като резултат за нас. Можем да си извадим позитивни изводи за бъдещето”, каза Рандал.

„Добре е, наслаждавам се. В началото на седмицата проведох няколко тренировки с новия ми тим. Хареса ми първата седмица, така че ще се адаптирам постепенно. Надявам се в следващия мач да се представя по-добре.”

„Очевидно не съм напълно готов. Днес беше първият ми мач, първите минути за сезона. Беше добре да вляза, но трябва да надграждам, за да започвам като титуляр. Трябва да работя повече във фитнеса, за да вляза във форма.”

„Да, това е ново предизвикателство за мен. Не съм разговарял много. Когато се появи възможността да се присъединя към Арда, я сграбчих. Хубаво е да се върна във футбола.”

„В Ливърпул играх още от дете. Това беше едно страхотно израстване в тази школа. Оценявам всеки мой миг там. Престоят ми в Ливърпул помогна да израсна във всяко едно отношение, но сега съм доволен да бъда в България. Старая се да бъда във форма и да помогна, когато дойдат важните мачове.”

„Както казах, сега съм концентриран да си върна формата. Трябва да се представям все по-добре.”

„Винаги следиш отбора, където си бил. Добра победа на Ливърпул над Челси. Успях да видя само началния удар в мача, защото ми предстоеше двубой. Как съм с българския? Знам много малко неща, предимно от тренировките. Надявам се след известно време да напредна”, добави Рандал.