Левски вече работи по зимната селекция, като е набелязал единствено играчи от България. Със задачата в момента се заел помощник-треньорът на „сините“ Кирило Нестеренко, който показа добър поглед при анализите на съперниците на Левски до момента през сезона и Николай Костов му има доверие при избора на играчи. Асистентът ще следи изкъсо изявите на няколко футболисти, които са влезли в полезрението на клуба.

Едно от имената в списъка на 31-годишншя украинец е младежкият национал Мартин Стойчев, който е гласен за заместник на титуляря Жереми Петрис, който се дърпа да подпише нов договор. Настоящият контракт на французина изтича в края на сезона, а от „Герена“ му предложиха нов с подобрени условия, но 24-годишният играч все още не е преподписал.

start-photo.bg
100 снимки

В момента Мартин Стойчев играе като преотстъпен в Арда от втородивизионния Септември София до края на кампанията и ако сините искат да го привлекат, ще трябва да водят преговори със столичния клуб. Както е известно, двата отбора са в добри отношения, а през зимата синът на собственика Румен Чандъров – Асен, се завърна на „Герена“.

В полезрението на „сините“ са още няколко играчи от родното първенство във всички зони по терена.