Треньорът на Дунав Людмил Киров сподели, че е доволен от спечелената точка срещу Арда. Българският специалист заяви, че до една седмица трябва да има яснота около бъдещето на клуба.

„Хареса ми, че имаше желание. Показаха го футболистите. Мачът се разви добре за нас. Тази точка ни е жизнено важна. Колебливо започнахме двубоя и Арда пое контрола, но постепенно през второто полувреме вдигнахме нивото и се получиха работите. Благодаря на момчетата за показаната игра и старанието“, заяви Киров.

„Аз съм човек, който никога не се оплаква. Искам да благодаря на момчетата, за това, което направиха в тези трудни момента. В съблекалнята, как да ви кажа, цареше хаос, но днес футболистите играха с огромно желание. Знаем, че ще ни е много тежко до края на първенството. Физически не сме подготвени на максимум. С желание и ако футболистите имат сигурност, мисля, че ще постигнем целта на 100% да останем в елита“, добави още той..

„Имах притеснения преди началото на срещата. Триседмичната ни подготовка е много малка. Имаше възможност да не излезем за този мач, но мисля, че има развитие по акциите на клуба. Но не мога да отговарям аз лично. Мисля, че до една седмица всичко ще бъде наред при нас. Надявам се, че футболистите ще дадат още повече от това, когато вече има сигурност в клуба. Всички искаме това“, заяви Киров