Отборът на Локомотив Пловдив се изправя срещу Арда Кърджали в интересен сблъсък от 6-ия кръг на efbet Лига. Срещата е тази вечер от 21:15 часа на стадиона в парк „Лаута” в Пловдив и по традиция ще имате възможност да го гледате в пряко предаване по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. В Gong.bg ще проследим случващото се в мача на живо минута по минута.

Локо Пд - Арда

източник: Колаж: Gong.bg

„Смърфовете” се представят отлично от началото на сезона. След изиграването на пет двубоя от старта на шампионата, тимът на Александър Томаш е втори във временното подреждане с равен брой точки с лидера Черно море. При равенство или успех тази вечер, пловдивчани ще излязат еднолично на върха.

Арда пък записа две победи, равенство и загуба в първите си двубои и заема място в средата на таблицата. Воденият от Александър Тунчев тим се нрави с играта си, а срещата с Локомотив Пловдив обещава да бъде доста интересна.

Тунчев, който бе сериозни име в Локомотив в последните години, се е изправял няколко пъти срещу бившия си клуб. Срещу „смърфовете” специалистът има победа и равенство. В кърджалийския клуб си поставиха високи цели, като спортният директор на клуба Ивайло Петков обяви, че Арда ще се бори за класиране в Европа.

подкрепя българския спорт