Капитанът на Левски Николай Михайлов не остана доволен от равенството срещу Арда. Вратарят на "сините" намекна, че все още няма дълбочина в състава и трябва да се работи, за да се постигне нужното ниво.

64 снимки

„Мачът беше много напрегнат. Имаше атаки и пред двете врати. Започнахме мача за втори път. Това трябва да го поправим . Много грешки в средата на терена. Бързите им нападатели се възползваха. Радостно е, че със себераздаване останахме в мача“, заяви Михайлов.

"Нормално е някои футболисти да не са играли дълго време, други са контузени или не са в оптимална форма. Но трябва да се подобряваме, а при нас не е така. Равенството не ме радва, защото трябва да побеждаваме. Това е в ДНК-то на Левски. Трябва да работим с младите футболисти. Вижда се, че младите имат психологически проблем. Трябва да работим върху това, за да се справим с този проблем. Нямаме ротации. Това се вижда много добре. Виждаме при Арда какви футболисти излизат и какви влизат. На фона на играта една точка тук, не е толкова зле“, добави още той.

„Показахме характер. След изгонването на Найденов стана по-лошо. Улесни ме, че центрираха топката. Имахме шанс да отбележим, но не успяхме. Тежко е за мен и за моето семейството загубата на дядо ми. Трябва да продължим напред и дано да е на по-добро място. Ще ни липсва“, завърши Михайлов.