Правещият отлични мачове от началото на сезона тим на Арда ще се стреми да спечели нещо от гостуването си на столичния гранд Левски в събота. Това заяви самият наставник на кърджалийци Николай Киров.

„Отборът на Арда ще се опита да спечели точка или три срещу Левски. Готвим се за труден двубой, надяваме се на положителен резултат. Левски има нов треньор и направиха промени в начина на игра. Предстои да разузнаем противника, но ще се опитаме да спечелим този мач. На „Герена“ всяка точка ще е положителна за нас“, заяви Киров за „Хоризонт“.

Lap.bg
19 снимки

„Хубаво е, когато колегите говорим добре един за друг. Арда изгражда своя стил. Няма да изневеряваме на този стил, а именно контрол на топката и скорост в атака. Контузени при нас са Петко Ганев и Стойчо Атанасов. Левски ще атакува от първата минута, за да вкара гол. Ние се готвим именно за това. Левски е с нова схема, която им дава стабилност. Славиша Стоянович се опитва да подрежда футболистите си и това започва да си проличава", каза още наставникът на Арда.

Двубоят на стадион „Виваком Арена - Героги Аспарухов“ е в събота от 16:30 часа.