Треньорът на Арда Кърджали - Николай Киров призна, че отборът му не е играл добре в контролата срещу Кизилжар, загубена с 2:3. 
 
"Резултатът не е най-важното, въпросът е, че не стояхме добре на терена. Изключително много брак в подаванията,   бягане от единоборства, доста проблеми в крайната защита. Добре е, че тези неща стават сега, за да имаме време за корекции. Определено една недобра контрола за нашия тим, не съм доволен от нищо.
 
Когато предварително мислиш, че си по-класен и не си настроен добре, няма как да спечелиш. Това е урок, който получихме и трябва да научим. Не трябва да се губи по този начин концентрация. Допускаме доста голове и трябва да имаме притеснения. Все още не сме изградили централна двойка защитници, изпробвахме 4 варианта и в следващите мачове трябва да комплектуваме тази двойка. Спас Делев и Мишо Александров имат леки проблеми”, заяви Киров.

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.