Треньорът на Арда Николай Киров логично не беше в настроение след загубата на неговия тим с 2:3 от Славия в мач от 19-тия кръг на efbet Лига. Специалистът беше категоричен, че отборът му не е подценил съперника, а причината е, че футболистите са се опитвали да правят неща, които не са тренирали.
"Причината за загубата си е в нас. Не отбелязахме трети гол в началото на второто полувреме, когато имахме възможности, а допуснахме елементарни попадения. Няма как да спечелиш при това положение. Грешката беие, че търсехме игра на крак, а не в дълбочина, и така дадохме предимство на Славия.
 
В Блгария никой не може да си позволи подценяване, затова съм категоричен, че не в това ни беше проблемът. Правим неща, които не тренираме и се водим по играта.
Всеки отбор ще губи точки, въпросът е да постигнем стабилност, каквато имахме през есента. Имаме и нови които не са се адаптирали.
 
Имаме 1-2 дни до двубоя за Купата на България и трябва да се пренастроим. Очаквам труден мач, още повече че гостуваме", заяви Николай Киров.