Наставникът на Арда – Николай Киров, бе доста критичен към играчите си след драматичната загуба от Етър във Велико Търново. Гостите допуснаха гол в продължението на срещата и отстъпиха с 1:2.

„Не заслужавахме да спечелим днес. Поздравявам домакините. Не им отговорихме нито на положенията, нито на агресията. Доста дезорганизирани действия от наша страна. Едно казваме отвън, играчите тръгнаха вабанк. Определено нашият проблем бе агресията. Сигурен съм, че сме отстъпили в единоборствата и създадените положения. Стигаме до наказателното поле, но там не се случва нищо”, коментира Киров след мача.

„Футболът е напрежение. Който не може да се справи с това напрежение, значи проблемът  е в него. Позитивни резултати може да има, ако се променят играчите в агресията и спокойствието при игра с топката. Виждам голямо притеснение, което е необяснимо за мен. 

Арда трябва да подобри и двете фази на игра, а не да мисли на кое място ще се класира. Ако не се подобри играта, трудно могат да се търсят резултати”, каза още той.