Старши треньорът на Арда Кърджали Николай Киров сподели, че спечелената точка при визитата на Ботев във Враца (0:0) е напълно заслужена, въпреки че тимът му игра с човек по-малко почти цяло полувреме.

Пламен Крумов си изкара два леки жълти картона и остави своите в намален състав през втората част.

11 снимки

"Чувствата са смесени. Стояхме добре през първата част на терена. Стигнахме до някои ситуации, завършихме някои атаки с удари. Тази необмислена постъпка промени изцяло концепцията ни за втората част. При такива ситуации мислиш повече за собствената си врата. Имахме два шанса на контраатака, но не уцелихме рамката на вратата”, коментира Киров.

„Не можем да гадаем. Това, че сме 11 на 11 не гарантира, че ще вземем победата. Със сигурност обаче щяхме да имаме повече удари към вратата. Мисля, че точката е абсолютно реална и заслужена. Нямаше много положения пред нашата врата.

„Има го подобрението в отбрана, Тепърва ще продължаваме да работим. Отпред успяваме да създаваме ситуации, но за съжаление не успяхме да завършим с гол. Работим и в двете фази. Имаме конкуренция във всички постове. Има човек който да замести Пламен Крумов.. Как ще изглеждаме в следващия мач, ще мислим следващата седмица”, допълни специалистът.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.