Арда и Септември откриват днешната програма на 13-ия кръг на efbet Лига. Срещата в Кърджали е с начален час 14:00 и ще бъде предавана пряко по DIEMA SPORT. В Gong.bg пък може да проследите всичко най-интересно от двубоя, който ще бъде ръководен от Мартин Великов. 
 
Играчите на Александър Тунчев със сигурност са вдъхновени от първата си победа като гост миналия кръг, когато спечелиха с 2:1 срещу ЦСКА 1948 в Бистрица. Отборът е фаворит срещу Септември и заради факта, че като домакин е спечелил четири от петте си мача този сезон и завърши наравно с Берое.  Кърджалийци заемат шестото място в класирането, но не крият, че мечтаят за топ 4. 
 
Гостите от София загубиха от Лудогорец в миналия кръг на Националния стадион "Васил Левски", но показват доста добра игра напоследък. Показват го и резултатите на тима, който натрупа 10 точки, след като стартира с 6 поредни загуби.   
 
Очаква се като титуляр в състава на Септември за първи път да започне опитният нидерландски бранител Ксандро Шенк, който дебютира за тима в миналия кръг, заменяйки Борислав Рупанов на почивката. Треньорът Николай Митов няма да може да разчита на Георги Върбанов, който бе изгонен срещу Лудогорец и изтърпява наказание. 

подкрепя българския спорт