Треньорът на Арда Стамен Белчев говори пред „Тема Спорт“ за двубоя с ЦСКА днес. Белчев напусна армейците на 1 май 2018 г. след година и половина начело, а на 6 март пое кърджалийци. Интересното е, че през лятото той имаше разговори с ръководството на ЦСКА да поеме отбора в екип с Люпко Петрович. Белчев обаче предпочете да остане в Арда. Така сега Стамен можеше да е редом до сърбина, а не срещу него. Белчев е бил за кратко помощник на Люпко Петрович в Литекс в края на 2015 г.

„Не съжалявам за нищо, не съжалявам, че избрах Арда“, каза лаконично Белчев. „Разбира се, ще бъде специално отново да изляза на „Армията“. Винаги е удоволствие да си на този стадион. Но в крайна сметка аз съм професионалист и това няма да влияе по време на самия мач“, допълни Белчев.

„Забравяме за загубата от Локо Пловдив в миналия кръг (2:5). Не мислим за този мач, макар че трябва да сме си извлекли необходимите поуки. Нужно е да подобрим представянето си“, каза още Белчев.

„С ЦСКА ни чака тежък мач, излизаме срещу много добър отбор, с треньор, който не се нуждае от коментар. Искам да покажем по-добро лице, отколкото в последния мач“, допълни той.