Футболистът на Ада Иван Тилев спечели приза за Играч на мача при победата над Ботев Пловдив с 2:0 като гост. Той сподели, че в отбора гледат да се развиват и да играят приятен футбол.

„Първо, за, благодаря на всички, които са гласували за мен. Трудим се на тренировки. Ботев са добър отбор. Имахме си наш стил на игра, гледахме контраатаките и така се измъкнахме. Справихме се доста добре в мача“.

45 снимки

„Такъв беше замисълът. Те играха предишния мач в Европа, в който се влагаха много. Пожелавам им успех за следващия мач. Изчаквахме възможностите си, гледахме да вземем топката и на контраатаки. Те нямаха шансове“.

„Първият двубой така се развиха нещата, че получихме рано червен картон. Но ние сме много добър отбор и имаме класни футболисти. Имаме промени в отбора. Всеки се раздава на макс. Мисля, че сме един много приятен отбор“.

„Ние от сигурно три години сме един състав с две-три помени. Продължаваме си напред и отборът да върви. Искаме да играем футбол, нито един мач не се затваряме. Имаме млади футболисти и гледаме да развиваме напред отбора“, заяви Тилев.