Старши треньорът на Етър Александър Томаш сподели след загубата от Арда с 2:3 в Кърджали, че тимът му е рискувал в опит да спечели трите точки на „Арена Арда”.

„Съжалявам, защото бях убеден, че можем да вземем нещо. Добро полувреме за нас и слабо второ. Не успяхме да отговорим за бързите атаки по фланговете на Арда. Усещах, че можем да си тръгнем и с трите точки, но второто полувреме не бе това, което исках”, сподели специалисът.

„Ситуации, които можем да ги развием добре ги бъркахме. Н Арда силното оръжие е бързият преход. Доста работят в тази посока. Бързо възстановяват, играят през три дена, както и ние – не се оплаквам, но изглеждат доста свежи, явно са магьосници”, допълни още Томаш.

„Ние играем мач за мач. Не гледаме другите отбори.. Когато дойдохме, отборът бе различен. Играем мач за мач. Всичко ще се реши в последния кръг. Съжалявам, че и голът който допуснахме дойде от наша грешка.Може би и аз сгреших, че рискувах за пълния комплект точки. Аз ако не съм спокоен, ще го предам на футболистите. В живота няма нищо лесно. Трябва да се борим, ако заслужаваме ще останем”, сподели Томаш.