ЦСКА приема Арда в един от най-интересните мачове от 23-ия кръг на efbet Лига. Двубоят на стадион „Българска армия“ стартира в 20:00 часа и ще бъде предаван пряко по DIEMA SPORT, както и на онлайн платформата PLAY DIEMA XTRA. Gong.bg ще проследи всичко най-интересно от срещата в София.

Любослав Пенев стартира четвъртия си период начело на ЦСКА. Официално това се случи при равенството 1:1 в първия полуфинал за Купата на България срещу Лудогорец.

Защитникът Тибо Вион бе оставен извън групата за мача с разградчани. Треньорът на „червените“ заяви, че по всяка вероятност Адалберто Пеняранда няма да вземе участие в оставащите двубои за „червените“ до края на сезона.

В същото време ЦСКА напуснаха Даниел Моралес и Красимир Чомаков.

Треньорът на Арда Николай Киров няма да може да разчита за мача на „Българска Армия“ на Петко Ганев, Милен Стоев и Жуниньо.

За първи път през сезона тимът загуби две поредни срещи в първенството, в които дори не отбеляза гол. Отборът записа и първо поражение като домакин. Това се случи при 0:1 от Лудогорец в Разград и 0:2 от Локомотив Пловдив в Кърджали.