Предводителят на Арда – Александър Тунчев, говори след успеха с 3:1 над Локомотив София в столицата. Треньорът се е радвал на играта на своите в столицата, като загатна, че тимът ще се бори до последно да опита да финишира на седмото място в крайното класиране на efbet Лига.

„Победата бе важна за нашия отбор, за да запазим интригата. Не беше лесно, но успяхме да отбележим през първото полувреме. Пропуснахме и други, а нашата стара слабост е при статичните положения и те ни вкараха от такова. Радвам се, че се вдигнаха момчетата, да вкараме трети гол и да затворим мача“, каза Тунчев.

start-photo.bg
71 снимки

„Говорихме на полувремето, че 2:0 е коварен резултат и по някакъв начин ни вкарат, то ще им се върне ентусиазма. Това се и случи. При 2:0 на всеки един в главата е да запазим резултата, но не трябва да е така. Радвам се, че показахме характер. Ще се опитаме да вземем двата ни мача, ще направим всичко възможно. Най-важно сега е да се възстановим, това е цел №1“, продължи Тунчев.

„Със сигурност на края на сезона има влияние честотата на мачовете, но разполагам и с хора на скамейката. Няма нищо задължително във футбола, ще опитаме да стигнем до мач да играем за това седмо място. Ако са по-добри Славия, ще ги поздравим“, завърши Александър Тунчев.