Наставникът на Арда, Александър Тунчев, призна, че пропуските можеше да натежат за неговия тим, който надделя с 1:0 срещу Хебър. 

95 снимки

„Наистина си поиграхме с огъня и трябваше да треперим. Хубаво е, че не ни отбелязаха гол. Имаше някои суматохи пред вратата ни, но се радвам на чистата мрежа“, започна специалистът.

„За пореден мач създадохме доста положения. Работим върху това. Увереността е проблемът. Преди мача им казах, че е важно целият отбор да отбележи и не ме интересува как ще се казва голмайсторът. Два път излязохме 2 на 1 срещу вратаря и не вкарахме. Интересува ме само отборната победа“.

„Това са млади момчета, които тепърва изграждат характера си. Срещу Пирин също пропуснахме много шансове и това ни изяде главата. Пропуснахме днес да си улесним последните минути“.

„Винаги е приятно да се изправиш срещу клуба, в който си отраснал. Пожелавам успех и на Владо, с когото бяхме доскоро на Про лиценз. В Хебър има добри играчи и мисля, че с времето резултатите им ще се подобрят“, завърши Тунчев.