Наставникът на Арда - Александър Тунчев, остана доволен след победата с 4:0 срещу Ботев Враца в първа среща от деветия кръг на efbet Лига. Той сподели, че единственото, което не му е харесало, е поведението на футболистите му към края на мача. Наставникът на кърджалийци сподели, че е забелязал егоизъм и лакоми за гол.

„Една хубава победа, успяхме да отбележим доста голове. Пропуснахме. Не беше лесно в началото. Някак си леко дадохме инициативата на Ботев Враца може би до втория гол. След него изцяло контролирахме целия мач“, заяви Тунчев.

„Не ми хареса, че при 4:0 започнахме да проявяваме егоизъм и лакомство за гол. Всеки искаше да вкара гол. Трябваше колективно да го направим и може би щяхме да отбележим още голове“ продължи той.

Снимки: Startphoto.bg
22 снимки

„Говорихме доста преди мача, че през изминалия сезон загубихме доста точки от Ботев Враца и, че трябва да подготвим сериозно, ако искаме да го спечелим. Казах го и вътре за отговорността. Успяхме да победим по този начин“.

„Може да се каже, че това е един от добрите мачове. Имало е и други, в които сме играли добре, но не сме успявали да отбележим голове“, коментира Тунчев, след което говори за Станислав Иванов, който беше спряган за трансфер в ЦСКА. 

„По никакъв начин в тренировъчния процес не си е проличало. Мисля, че Станислав Иванов разбира за какво става въпрос. Имало е запитване само и е изцяло мотивиран върху Арда.

„Умар Сако стана баща за втори път. Използвам възможността да му честитя. Честитя и първия учебен ден на всички ученици. Когато си свършиш работата и ние сме хора и трябва да почиваме“, завърши Тунчев.