Треньорът на Арда Александър Тунчев коментира успеха с 3:1 срещу Хебър. Той заяви, че двубоят не е бил никак лесен за отбора от Кърджали.

"Още от началото знаехме, че мачът ще е труден. Говорихме през седмицата, че ще ни бъде трудно. Със сигурност не ни е било лесно. Някои очакваха, че с лекота ще победим", сподели Тунчев.

"През второто имахме някои ситуации, мисля че подходихме сериозно към мача. Днес беше адски топло в Кърджали и беше трудно за игра. Поздравих момчетата за реакцията, когато допуснахме изравняване, не дадохме надежди на Хебър, че може да стигне до обрат", допълни той.

"Аз им казах и на нападателите, правете го така, че да ми е трудно. Хубаво е че бележат. По-добре е да имат конкуернция. Така е хубаво, защото даваш повече. Всеки мач подходжам по различен начин", каза още наставникът на Арда.

"Както към всеки следващ мач, води се регионално дерби, но няма да играем в Крумовград. Ще подходим абсолютно сериозно. Любо Пенев е един от нашите добри треньори и винаги е удоволствие да се изправяш срещу него, а когато победиш няма как да не се радваш", завърши Александър Тунчев.