Старши треньорът на Арда Николай Киров смята, че отборът му има капацитета да стигне до Лига Европа под неговото ръководство. Освен това специалистът отдава заслужението на ръководството, което има огромна заслуга за положението в Кърджали.

"Доброто ни представяне се дължи най-вече на ръководството на клуба, което влага доста средства. Както за развитието на мъжкия отбор, така и за изграждането на материалната база, тренировъчните съоръжения и работата с подрастващите. Нормално е, когато се влагат толкова средства и грижи, да се търси развитие на всяко едно ниво в клуба", сподели той.

"Ние не мислим за крайното класиране, твърде е рано. В такива времена живеем, че постоянно ни изненадва нещо. Във всеки един мач искаме да се представяме по най-добрия начин и от това колко точки ще съберем, ще зависи на кое място ще завършим", продължи Белия.

"Имаме още да се подобряваме във владеенето на топката и взаимодействието между играчите и отделните звезди. Трябва да започнем по-дълго време да държим топката, за да градим повече атаки. Нужно е да вдигнем още нивото и да продължаваме да се харесваме на публиката в Кърджали. Европа не е непостижима за Арда", заяви наставникът пред efirbet.