Старши треньорът на Ботев Враца Антони Здравков остана здраво стъпил на земята въпреки победата с 3:1 над Арда в среща в 22-рия кръг на efbet Лига. Той все пак остана доволен от играта, но предупреди, че отборът не трябва да се залъгва, че с една победа всичко е наред.   

„Проявихме нужния респект, момчетата бяха изключително концентрирани. Много от нещата се получиха, въпреки че топката вървеше трудно на този терен. Създадохме не едно или две положения. Доволен съм от играта“.

„В миналия мач след втория гол настъпи една паника, дори леко предаване. Оттам дойде и резултатът. Има мачове, в които играем с 3-ма, някои с 4-ма защитници, но никога с петима. Когато сме концентрирани ни се получава“.

„Нормално е като имаме ръстови играчи да ги използваме. Ще показваме по-добро лице, правим нов отбор, имаме нови футболисти. Комуникацията между отделните играчи е важна“.

„Спокойствие няма. Този мач вече е история. Мислим за следващия противник. Ако легнем на тази плоча, че всичко е наред, грешим“, заяви Здравков.