Арда е близо до капацитета, който му е позволен от УЕФА, за дебюта си в Европа. Вчера „сините“ обявиха, че са продали над 4000 пропуска за двубоя утре и приканиха феновете, които имат намерение да подкрепят отбора от трибуните да се наредят на касите днес.

Причината затова е, че в часовете непосредствено преди самата среща, продажбата ще върви по-трудно, ако се извия опашка. Просто пропуските се издават по-бавно заради изискванията, че те трябва да бъдат поименни и на точно определено място, която няма да има допир до съседните около него.

fcarda.bg
4 снимки

Иначе ремонтните дейности на съоръжението продължават с пълна сила. Очаква се днес то да се сдобие с изцяло нова ложа за журналисти, където всички места са отделени. Отделните представители на медиите ще разполагат с интернет, както и лампа.

В Арда се надяват, че инспекциите, които ще бъдат проведени днес, ще минат без проблеми, въпреки че делегат е представител на Англия и бил известен със своята педантичност.

Повече подробности четете в днешния брой на "Мач Телеграф"


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.