Ръководството на Арда се обърна с молба към привържениците на отбора, които ще бъдат на "Арена Арда" за мача с Апоел Беер-Шева тази вечер. Шефовете на клуба умоляват феновете да не носят със себе си какъвто и да е вид пиротехника, защото в противен случай кърджалии ще бъдат наказани от УЕФА.

"Фенове на Арда, днес е исторически ден за нашия отбор. Предстои да изиграем първата среща в европейските клубни турнири. Довечера на "Арена Арда" от 21:00ч. се изправяме срещу израелския Апоел Беер-Шева.

Абсолютно е забранено използването на всякакъв вид пиротехника, факли, димки, бомбички и други. Умоляваме феновете да подкрепят отбора с всички позволени мерки, защото в противен случай клубът ще бъде санкциониран финансово. Нека днешният ден се превърне в празник за града и региона и да покажем, че нашата публика е най-добрата в България.

Все още може да закупите билети от касите на „Арена Арда“, които ще работят от 10:00 до края на мача. Вратите на стадиона ще бъдат отворени в 19:00 часа, а ние ви приканваме да отидете по-рано, тъй като ще има по-сериозен пропусквателен режим, поради изискванията на УЕФА. Всеки, който има закупен билет да си носи личната карта, както и попълнена декларация, ако има дете с него", написаха от Кърджали на официалната си страница.